تبلیغات
مجله ایرانی - طرز تهیه املت فرانسوی

مجله ایرانی

ما برای دل شما مطلب جمع آوری میكنیم...

طرز تهیه املت فرانسوی

نویسنده: نسرین مرادی نیك  موضوعات: آموزش آشپزی  شماره:4067 بیست و چهارم مهر 90

مواد لازم:
تخم مرغ=6 عدد
گوجه یا قارچ ورقه شده=دو عدد
کره یا روغن =30 گرم
نمک و فلفل= به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوجه ها یا قارچ ها رو ورقه کرده و در روغن به مقدار کمی سرخ میکنیم .سپس تخم مرغ ها را در داخل کاسه شکسته و کمی هم میزنیم بعد فلفل و نمک را اضافه نموده و آنرا درون ماهی تابه می ریزیم در حدود دو دقیقه در ماهی تابه را میگذاریم تا همه جای تخم مرغ ها بصورت یکنواخت پخته شود سپس گوجه ها یا قارچ ها را روی نصف تخم مرغ می چینیم بطصورت نیم دایره در می آید و نصف دیگر تخم مرغ را بر روی نصف دیگر بر میگردانیم سپس دوباره گوجه یا قارچ روی آن چیده و دوباره آنرا تا می کنیم تا بصورت ربع دایره در بیاید و به مدت یک دقیقه در ماهی تابه میگذاریم سپس آنرا برداشته و در داخل ظرف گذاشته و با پیاز یا فلفل دلمه ای و یا جعفری تزئین نموده بر سر سفره می آوریم . توجه باید داشته باشیم که حرارت باید بسیار ملایم باشد

  • جدیدترین عناوین

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • تعداد کل پست ها :

لینك باكس هوشمند مهر،افزایش بازدید،لینک باکس،افزایش امار،مهر باکس