تبلیغات
مجله ایرانی - لازانیای لقمه‌ای

مجله ایرانی

ما برای دل شما مطلب جمع آوری میكنیم...

لازانیای لقمه‌ای

نویسنده: حمیدرضا کریمی  موضوعات: آموزش آشپزی  شماره:4039 بیست و سوم مهر 90

برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت تقسیم می كنیم سپس مایه ماكارونی را درون آن ریخته و لوله می كنیم...

 مواد لازم:

لازانیا= یك بسته

پنیر پیتزا و سس سفید= به میزان لازم

مایه ماكارونی= به تعداد نفرات
 

طرز تهیه:

1- لازانیا را همانند ماكارونی با آب و نمك در روغن جوشانده و در ظرف می ریزیم.

2- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می كنیم.

3-  ظرف پیركس را چرب كرده و مایه ماكارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می كنیم و در ظرف می چینیم.

4- وقتی كه مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می پاشیم.

5- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری كه از قبل با درجه 175 سانتی گراد گرم كرده ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم، كافی است كه پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است.

6- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین كرده و سرو می كنیم.

منبع : همشهری آنلاین

  • جدیدترین عناوین

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • تعداد کل پست ها :

لینك باكس هوشمند مهر،افزایش بازدید،لینک باکس،افزایش امار،مهر باکس