تبلیغات
مجله ایرانی - نان شیر مال

مجله ایرانی

ما برای دل شما مطلب جمع آوری میكنیم...

نان شیر مال

نویسنده: حمیدرضا کریمی  موضوعات: آموزش آشپزی  شماره:4038 بیست و سوم مهر 90

مواد 
لازم: آرد 5 پیمانه، روغن دو سوم پیمانه، زرده تخم مرغ 2 عدد، شیر یك پیمانه، 
شكر دوسوم پیمانه، مایه خمیر یك قاشق سوپخوری، نمك یك قاشق چایخوری، آب ولرم به 
میزان لازم، زنجبیل در صورت تمایل یك قاشق چایخوری.


طرز تهیه:مایه خمیر 
و یك قاشق مرباخوری از شكر را در شیر گرم حل كرده و می گذاریم تا كاملا پف كند. 
آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را 
با هم مخلوط كرده و آب را به تدریج به آن اضافه تا خمیری نرم به دست بیاید. 
خمیر به دست آمده را به مدت 5 یا 6 دقیقه خوب ورز داده و بعد از آماده شدن، آن 
را به4 یا 6 قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می كنیم. بعد از این مرحله روی 
خمیر را می پوشانیم تا كاملا جا بیفتد.سپس سینی فر را كمی چرب كرده و با وردنه 
هر یك از گلوله ها را به قطر یك و نیم سانتی متر پهن و به شكل بیضی درمی آوریم. 
آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم. برای 
این كه روی نان ها زیبا شود مقداری كنجد و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و 
روی خمیر می مالیم و سینی را در پنجره وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار 
می دهیم تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج كرده اجازه می دهیم 
تا نان ها كمی سرد شود. نان ها كه سرد شد روی آنها كمی شیر می پاشیم و كره 
می مالیم تا براق و نرم شوند. یادتان نرود نان ها را 2 به 2 از پشت به هم 
بچسبانید و در داخل نایلون بگذارید تا خشك نشود.

  • جدیدترین عناوین

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • تعداد کل پست ها :

لینك باكس هوشمند مهر،افزایش بازدید،لینک باکس،افزایش امار،مهر باکس